RECENSIES

Recensies

Annemiek Vermeulen - Oeloff

"Super styliste! Goed bereikbaar, makkelijk in contact. Luister goed naar je wensen waardoor er, na een heel relaxte proefsessie, en heel mooi eindresultaat ontstaat! Op de dag zelf is zij heel relaxed, doet lekker haar ding, waardoor ik zelf ook heel rustig was en alle vertrouwen in haar had. Het eindresultaat was precies zoals ik voor ogen had, echt heel mooi! De touch-up na al die tranen was heel fijn. Kortom: een echte aanrader!"

Irene Laarhoven - Walstra

"Op vrijdag 17 juni '16 heeft Jitske mijn bruidskapsel gedaan en wát was het een prachtig resultaat! Ook heeft ze nog even het haar van mijn 3 jarige dochtertje ingevlochten voor de grote dag en dit was ook een plaatje! Jitske, heel erg bedankt! Mede dankzij jouw mooie kapsel en niet te vergeten je fijne gezelschap tijdens het maken ervan, was dit een dag om nooit te vergeten!


Lisanne Visser - Nutma

"Vorige week heeft Jitske mijn bruidskapsel gemaakt. Het was echt precies zoals ik het me had voorgesteld. De hele dag bleef mijn kapsel hartstikke goed zitten. Ook heeft Jitske het haar van mijn moeder en zusje prachtig gemaakt. Heel handig dat dit allemaal achter elkaar aan kon bij ons thuis! Ontzettend bedankt Jitske, een echte aanrader!"

Hanna Bouma - van Dijk

"Prachtige haarstyling en make-up! Absoluut een grote toevoeging aan de dag van ons leven! Jitske bedankt!"

Bekijk hieronder de video van Hanna haar metamorfose als Bruid!

Share by: