Bruid Laura

  • By Bruidsstylist Friesland
  • 12 Jul, 2017

22 Juni 2017

Op 22 juni j.l. mocht ik het kapsel verzorgen van Laura. In de proefsessie zag ik een bruid met veel en lang haar - een droom voor de hairstylist.
Laura wilde graag een opgestoken kapsel. We kwamen we tot een mooi resultaat; krullen laag opgestoken met zijdelings een vlecht.

Het zou op de trouwdag ontzettend warm worden en dat was 's ochtends al te merken!
Laura was in haar element en de kriebels begonnen langzaam te komen.
Haar moeder was zo trots toen ze haar dochter zag.
Mijn oog dwaalde af naar een prachtige spreuk aan de wand die ik jullie niet wil onthouden. Ik heb er zelfs een foto van gemaakt ;)

Wat heb ik inmiddels geweldige foto's binnen gekregen. Gemaakt door Margriet van der Let Fotografie.
Daar kunnen jullie trots op zijn Hilco & Laura, wat fantastische foto's.
Er staan een aantal in mijn portfolio!
http://www.bruidsstylistfriesland.nl/gallery

Hilco & Laura, heel veel geluk toegewenst, het was een eer om een klein aandeel te leveren aan jullie huwelijksdag!

Liefs, Jitske

Bruidsstylist Friesland

By Bruidsstylist Friesland 04 Nov, 2017

Bruid Fieke,

 

Op 2 september trouwden Fieke en Ernst! Ze wonen in Utrecht maar omdat de roots van Fieke in Friesland lagen vonden ze Friesland een mooie trouwlocatie en dan vooral Eernewoude (Earnewald).

Op de vroege ochtend begon de dag in het ouderlijk huis van Fieke, in Leeuwarden. Nu is dat vlak bij mijn woonplaats dus lang rijden hoefde die ochtend niet.

Het was een gezellige drukte in Huize Uitentuis, uit alle kamers kwamen logés!
We begonnen in alle rust in Fieke haar kamer en konden, mede door het licht wat naar binnen viel, rustig beginnen met haar en make up.

Fieke had gekozen voor Natural Beauty, heerlijk naturel met een vleugje romantiek.
je huid ligt. Haar ogen waren subtiel opgemaakt met eyeliner en oogschaduw die haar oogkleur deed stralen.

Het haar werd gekruld in een grove slag. Daarna half opgestoken vastgezet met samenkomende twists. Daar bovenop kwam de sluier vast.

Daarna was het tijd voor haar zus en moeder. Bij beide het haar gestyled! Inmiddels werd het langzaamaan drukker in huis. De fotograaf (EMILY B) kwam aan, vrienden en familie verzamelden zich beneden in de hal.

Fieke haar schoonzus en schoonmoeder waren zelf begonnen met hun haren te stylen ondertussen maar dit wilde niet zoals zezelf in hun hoofd hadden dus vroegen ze of ik ze kon helpen.

Natuurlijk kon dit en heb ze nog beide in een rap tempo het haar gestyled!

Toen was het tijd voor the First Look en kon Ernst eindelijk zien hoe zijn Fieke als bruid straalde!

Na dit prachtige moment ben ik huiswaarts gegaan en hebben we afgesproken dat we elkaar op de feestlocatie in Eernewoude zouden treffen.


By Bruidsstylist Friesland 01 Oct, 2017

Op 29 september 2017 was dé dag voor Elisa & Watte! Dit knappe jonge stel runt een melkveebedrijf in Ee en wonen daar op een prachtige oude boerderij! Tijdens de proefsessie was ik er al geweest en dacht… daar rijd ik zo weer heen.

Ik was even vergeten dat het om 6.15 uur eind september nog donker is en het was die ochtend super mistig!! Kon gelukkig een stuk over de Centrale As, maar op naar Ee ontbrak de markering omdat ze daar met de weg bezig zijn.

In het donker ziet het er toch allemaal iets anders uit dus het was opletten geblazen! Ik had  Elisa al geappt dat het erg mistig was! Gelukkig kwam ik precies op de afgesproken tijd aan en daar kon ik in alle rust beginnen en mijn spullen klaar zetten om te beginnen met het bruidskapsel.

Elisa was relaxed en opgetogen en had er super veel zin in! Ze heeft prachtig blond en lang haar en wilde het speels en jeugdig opgestoken hebben. Niet te strak (aldus Elisa ;)).

Met alle losse krullen het haar hoog opgestoken en kleine krullen los laten hangen. Haar make - up was ook in prachtige naturel tinten met een subtiele glans.

We liepen voor op schema dus kon ik verder met het kapsel en make up van haar zus Rianne. Ook zulk prachtig lang haar! Daarna haar moeder nog het haar gestyled en voorzien van feest make up.

Wat een twee lieve zussen bij mekaar, zo leuk om mee te maken! En moeder was zo liefdevol en trots om haar dochter zo te zien stralen.

Bruidegom Watte vond zijn aanstaande vrouw prachtig en samen gingen ze met fotograaf Burt Sytsma in de mist naar de fotolocaties. Daarna ben ik weer huiswaarts gegaan en kwam ik 's avonds voordat ze naar de huwelijksinzegening gingen om 18.00 uur weer terug.

Daar heb ik Elisa haar make up en kapsel weer bijgewerkt wat ze erg fijn vond! Na alle emoties en indrukken is het heerlijk om even weer de rust te pakken om tot jezelf te komen!

Ik vond het een eer om jou een nog mooiere versie van jezelf te maken, een prachtig jongedame ben je!

Veel geluk samen Watte & Elisa


Liefs, Jitske

By Bruidsstylist Friesland 12 Jul, 2017
Op 22 juni j.l. mocht ik het kapsel verzorgen van Laura. In de proefsessie zag ik een bruid met veel en lang haar - een droom voor de hairstylist.
Laura wilde graag een opgestoken kapsel. We kwamen we tot een mooi resultaat; krullen laag opgestoken met zijdelings een vlecht.

Het zou op de trouwdag ontzettend warm worden en dat was 's ochtends al te merken!
Laura was in haar element en de kriebels begonnen langzaam te komen.
Haar moeder was zo trots toen ze haar dochter zag.
Mijn oog dwaalde af naar een prachtige spreuk aan de wand die ik jullie niet wil onthouden. Ik heb er zelfs een foto van gemaakt ;)

By Bruidsstylist Friesland 25 Jun, 2017
Op 13 mei 2017 stond ik om 7 uur 's ochtends bij Annemiek op de stoep. Haar enthousiasme werkte aanstekelijk deze dag. 
Na maanden voorbereiden was het dan eindelijk zover! Alles verliep in alle rust en alle gasten druppelden langzaam binnen.

Samen met een videograaf en fotograaf zijn we naar Hindelopen vertrokken om daar de fotoshoot te doen van Annemiek en Pim. Wat een schitterende locatie en wat een prachtige foto's. Wat zag je er prachtig uit Annemiek!
Meer foto's bekijken? Klik dan hier .

Lieve Annemiek, heel veel geluk samen met jouw Pim!

Liefs, Jitske
By Bruidsstylist Friesland 06 Nov, 2016

Vandaag een leuke dag gehad in de Koperen Tuin in Leeuwarden. Om 10 uur begonnen met opbouwen en rond 11 uur waren de eerste gasten binnen.  Met andere ondernemers uit Friesland mochten wij onze diensten aanbieden.

Voor vandaag had ik 2 modellen mee gebracht waarbij ik Hairstyling en Visagie kon laten zien. Tussen de haarlak en de mascara door kon ik de bezoekers te woord staan en gezellig kletsen over de voorbereiding van hun "Grote Dag"!

Dit keer viel er ook wat te winnen bij Bruidsstylist Friesland ;)

Een proefsessie haar en visagie. Wat leuk dat jullie allemaal enthousiast mee gedaan hebben en we hebben inmiddels een winnares uit de koker getrokken!

Gefeliciteerd Yvonne van der Pas!!!

Nu ga ik lekker op de bank met mijn voetjes omhoog nog even nagenieten!

Tot de next blogpost! :)


Share by: