BRUIDSSTYLING

Bruidsstyling

Wil jij:

- Stralen op jouw bruiloft?
- Een proefsessie waarbij er ruimschoots de tijd voor jou wordt genomen?
- Een kapsel dat de hele dag prachtig blijft zitten?
- Visagie waarvan je gaat stralen?
- Voor het avond feest nog een Touch-Up krijgen?


Op je trouwdag heb je genoeg dingen aan je hoofd en wat is het dan fijn als je je geen zorgen hoeft te maken over je kapsel en make-up!
Ik zorg voor een totaal beleving...
Bijna de gehele dag ben ik bij je en maak je gebruik van mijn expertise als hairstylist en visagist.

Proefsessie.
Als wij een afspraak hebben gemaakt voor een proefsessie is het belangrijk dat je eerst wat foto's doorstuurt van jou smaak. Welke kapsels vind je mooi en wat zoek je precies qua make-up look.
Ik maak veel gebruik van clip - in extensions, dit wordt bij veel kapsels van o.a. Pinterest gebruikt. Houd hier met je wensen rekening mee ;) Zoek daarom iets wat qua uiterlijke kenmerken bij jou past.

Vanuit hier beginnen we de proefsessie. Onder het genot van een kop koffie/thee bespreken we jou wensen. 
Tijdens de proefsessie is het uiteraard altijd mogelijk om je wensen nog bij te stellen, dat is het doel van de proefsessie namelijk!
Ik werk met de visagie merken Make Up Studio, MAC, PUPA, deze make up merken hebben als kenmerk dat er weinig SPF in zit waardoor je minder gaat glimmen op foto's. 
Tijdens het proefkapsel maken gaan we ook kijken naar wat voor trouwjurk jij gaat dragen, strapless, V-Halslijn of sweetheart-lijn? Het speelt allemaal een rol bij het maken van jou droomkapsel.
Daarna maak ik een stijlkaart waarop ik alle producten schrijf die ik gebruik tijdens de proefsessie zodat ik op jou trouwdag dezelfde look kan creëren. Ook maak ik gedurende de proefsessie steeds foto's, hiermee kunnen we stap voor stap jou look opbouwen.

Wat houdt bruidsstyling precies in?
's Ochtends vroeg sta ik bij je op de stoep en jouw trouwdag kan in alle rust beginnen. Ik zorg ervoor dat je er adembenemend uit ziet als jouw aanstaande voor de deur staat!
Tijdens de foto shoot ga ik met jullie mee en blijf ik op de achtergrond en zorg ervoor dat dat ene plukje haar weer op de juiste plek zit en je sluier perfect hangt. Natuurlijk let ik hierbij ook de styling bij jou aanstaande echtgenoot, bijv das/jasje recht etc. Eventueel ook een poedertje in verband met het glim-effect op de foto's.

Na de officiële gedeeltes kom ik in de avond weer terug. Hier is de mogelijk om je look nog te veranderen of dat je voor een touch up kiest. 
Wil je smokey eyes, of een glamour look, wil je je haar los dragen of in een beachy wave voor het feest? Alles is in de avond nog mogelijk!

Jij zult je die dag een prinses voelen want je wordt in de watten gelegd.
Geen stress meer voor jou op de belangrijkste dag van je leven!
Ik zorg ervoor dat je kunt terug kijken op een "perfect wedding!"
 

"Waarom wel investeren in een top fotograaf en niet in jezelf? Je wilt toch stralen op elke trouwfoto?"
Ga je voor het perfecte plaatje? Maak dan nu een afspraak
Share by: